Programma Plofhuis7

Programma 2018-2019

2017-2018 was voor Plofhuis7 een pilotjaar. We wilden kijken wat er kan, wat werkt, en waar publiek voor is. Dat deden we door iedere maand een activiteit te organiseren. Op http://www.uiteraarduitermeer.nl/evenementen een terugblik.

Seizoen 2018 - 2019 geven we hier een vervolg aan. Hou deze website/ facebookpagina in de gaten voor exacte data en aanvangstijden!

 

Jazz - Trio Kai von Rosenberg

28-4-2019 15.30 uur - Muziek

Kai, geboren in Berlijn, is afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium bij Maarten van der Grinten en Wim Overgaauw. ‘Sfeervol, bluesy, funky, speels en onbevangen’ zijn woorden die bij de muziek van het Kai von Rosenberg trio passen. Het trio speelt eigen(tijdse) interpretaties van bekende en minder bekende jazz standards en eigen composities. Improvisatie en interactie spelen daarbij een centrale rol. Samen gaan de drie mannen op muzikaal avontuur, verbonden met elkaar en afgestemd op het publiek.


Het Kai von Rosenberg Trio bestaat uit Eduardo Blanco op trompet, Rico de Jeer op bas en Kai von Rosenberg op gitaar.

Kaarten  €10.00 Reserveren en kaartverkoop via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de zaal.

Lenny Jazz Trio

26 mei 2019 om 15.30 uur - Muziek

In het plofhuis van het fort speelt het Lenny Jazz Trio een prachtig programma met eigen werk, geïnspireerd op jazz, pop, minimal en klassiek.
Het Lenny Jazz Trio speelt eigen werk, dat invloed heeft van jazz, klassiek, pop en minimal. De drie jonge musici spelen al meer dan tien jaar met elkaar. Ze halen hun inspiratie uit artiesten als Brad Mehldau, Miles Davis, Joshua Redman, Robert Glasper, Arvo Part en Steve Reich.

 

Lenny Jazz Kamermuziekfestival

Sander de Bie, toetsen
Tom Nieuwenhuijse, drums
Lennart van Dijk, contrabas

Kaarten  €10.-  

Kaarten kunnen worden besteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of aan de ingang. 

 

Plofhuis7 bezoeken?

Wil je het cultuurplofhuis op Uitermeer bezoeken?