Programma Plofhuis7

Programma 2020-2021

Beste Jazzliefhebbers,

Zoals reeds eerder gemeld hebben wij de mogelijkheid gekregen om voor onze jazzconcerten tijdelijk gebruik te maken van de zaal van de City of Wesopa in Weesp.  De zaal is volledig ingericht volgens de geldende coronaregels en daarom durven wij het aan ons eerste concert van zondag 27 september daar te laten plaatsvinden.

U zult begrijpen dat wij van harte hopen dat er voldoende belangstelling voor is, zodat wij na dit eerste concert kunnen besluiten tot een vervolg van onze concertserie. Vanwege de geldende regels hebben zowel de muzikanten als wij een financiele veer moeten laten en daarom zijn we helaas genoodzaakt de toegangsprijs tijdelijk te verhogen van 10,00 naar 12,50 . U moet het maar zien als een helpende hand naar de zwaar getroffen cultuursector.

In totaal zijn er 40 zitplaatsen beschikbaar in de grote zaal van de City, die naar wij van harte hopen allemaal bezet zullen zijn. De kaartverkoop loopt ditmaal via het ticketbureau van de City of Wesopa ( www.wesopa.nl )

Het aanvangstijdstip van het concert is zoals gebruikelijk weer om 15.30 uur.

Tijdens dit eerste concert zal voor ons optreden Carmen Gomes met haar band onder de titel Çarmen Gomes sings Ray Charles. Heerlijke jazz om op een late zondagmiddag naar te komen luisteren.

We hopen dat u ons niet in de steek laat en dat we kunnen rekenen op een volle bak !!

Wij hebben er zin in.

Met een vriendelijke jazzgroet,

Joop van Wijngaarden, namens ‘Plofhuis7’

 

 

Op http://www.uiteraarduitermeer.nl/evenementen een terugblik van voorgaande jaren.

 

Plofhuis7 bezoeken?

Wil je het cultuurplofhuis op Uitermeer bezoeken?