Please install Flash and turn on Javascript.

Laatste Visionair Uitermeer onderscheidingen PDF Afdrukken
Image 

 
Tiijdens de feestelijke opening van het Restaurant Uit & Meer op 26 oktober 2011 zijn de laatste drie "Visionair Uitermeer" onderscheidingen uitgereikt aan de mensen die al jaren een vooruiziende blik hebben gehad op de mogelijkheden op het Fort Uitermeer. Op 30 mei 2007 is deze onderscheiding in het leven geroepen ter stimulatie van de visie ontwikkeling.
Op de foto neemt Maarten Broos, de trekker van dit project voor de Provincie Noord Holland, de onderscheiding in ontvangst van de Voorzitter van de Stichting "Uiteraard Uitermeer", Lieuwe Veerman. Naast Maarten ontving ook Mw. Frida Dasselaar de onderscheiding voor haar steun als Wethouder van Cultuur van de gemeente Weesp en Marius en Yvonne Heslenfeld kregen de laatst beschikbare onderscheiding voor hun moed om de belangrijkst rol van "Uitbater van het Restaurant Uit & Meer" op zich te durven nemen. 
Vanaf heden is het voor niemand meer moeilijk om te zien dat Fort Uitermeer een heel belangrijke rol speelt in de toeristische ontwikkeling van het Vechtgebied. 
Fort Uitermeer is de poort voor de Vechtstreek zeer goed bereikbaar vanuit Amsterdam (via een snelle trein en toekomstige vaarverbinding) en vanuit het Gooi via de mooie provinciale verbindingsweg de N236. Fort Uitermeer ligt tegen het oudste Natuur monument van Nederland aan (Het Naardermeer) en is ook via een prachtige wandeling  van 40 minuten langs de Vecht vanaf station Weesp te benaderen.
Op Fort Uitermeer gaan de verhalen over de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie verteld worden aan Nederlandse en Internationale bezoekers. Bovendien wordt Fort Uitermeer de plek om kennis te maken met agrarische en creatieve culturele producten van de Vechtstreek.   
 
< Vorige   Volgende >

Nieuws Menu

Nieuwe Afbeeldingen

Waterlinie Viewer

Bekijk Fort Uitermeer en de andere forten van de Holandse waterlinie in 3d op deze website .

Zoeken